Ana Sayfa GÜNDEM 30 Aralık 2022 309 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ “VATADANŞIMIZIN AK PARTİ İKTİDARINA BAKIŞ AÇISI HİÇ DEĞİŞMEDİ ÇÜNKÜ KARŞIDA MUHALEFET DİYE BİRŞEY YOK”

Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü DEMİRBAĞ, yaşanan ekonomik sıkıntıların sadece Türkiye’de olmadığını, dünya genelinde yaşanan bir kriz ortamının var olduğunu ve yaşanan krize rağmen Ak Parti hükümetinin kimseyi mağdur etmemek adına birçok alanda iyileştirmeye gittiğini dile getirdi.

Muhalefetin sürekli olarak ekonomik kriz üzerinden olumsuz algı yaratmaya çalıştığını ifade eden Milletvekili DEMİRBAĞ, yaşanan krizin vatandaşın Ak Parti hükümetine var olan bakış açısını değiştirmediğini vurguladı.

Harputtimes Habere özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Milletvekili Zülfü DEMİRBAĞ, “Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımıza olsun, Ak Parti iktidarına olsun bakışında fazla bir değişim olmadı, hiç olmadı diyebiliriz. Niye çünkü karşıda muhalefet diye birşey yok.” ifadelerinde bulunarak;

“Tabi bu bütün dünyayı ve ülkemizi de haliyle etkileyen bir ekonomik sıkıntı bir kriz var. Gerek bu doğalgaz, akaryakıt bütün emtiada ciddi anlamda dünya genelin de artışlar var, sıkıntılar var ama bizim ülkemiz dışında ki ülkelerde Amerika’sında Avrupa’sında enflasyon ölçüsünde  maaşlara zam yok. Oradaki enflasyon az ama yani burda diyelim Avrupa’ya göre Amerika’ya göre fazla olmakla birlikte ülkemizde devletimiz bütün kesimlere yani işsizinden,  asgari ücretlisinden, çalışanına, emeklisine bütün ihtiyaç sahiplerine, çiftçilerine rahatlatmak için önemli ölçülerde iyileştirmeler yaptı paketler devreye giriyor. Dolayısıyla bu dengelemeden dolayı bu konuda uyguladığı ekonomik politikadan dolayı başlarda önemli sıkıntı olmasına rağmen bu son düzenlemelerden sonra hemen hemen tamamen milletimizi diyelim Elâzığ’da aynı şekilde neticede Elazığ’da milletimizin bir parçası yani Cumhurbaşkanımıza olsun Ak Parti iktidarına olsun bakışında fazla bir değişim olmadı hiç olmadı diyebiliriz. Niye çünkü karşıda muhalefet diye birşey yok.” dedi.

İMAMOĞLU DAVASINDA O CEZANIN NASIL OLDUĞU BİR MEÇHUL

Geçtiğimiz günlerde Türkiye gündeminde uzun süre yer tutan Ekrem İMAMOĞLU’na siyasi yasak geldiği iddialarına bir değerlendirme de Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü DEMİRBAĞ’dan geldi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili DEMİRBAĞ, “Biri Bakanlığın yayınlamış olduğu Ziya Gökalp’in kitabında, öğrencilere tavsiye edilen kitapta ki bir şiir. Aslında siyaside değil sadece bir şiir ama öbürü kalkmış  YSK’ya hakaret etmiş hakimlere hakaret etmiş  hiçbir alakası yok.” ifadelerinde bulunarak;

“Şimdi bakıyorsunuz Ekrem İmamoğlu’na bir ceza, o cezanın nasıl olduğu da bir meçhul.  Şimdi  güya bir ceza veriliyor, kesinleşme yok, gidecek istinafa ordan yargıtaya gidecek hemen daha akşamüstü saat 16.00’da ceza belli oluyor öğlen civarı mesaj geçiliyor teşkilatlara. Toplanan 10 bin kişi bütün teşkilatlara haber vermişler Meral Akşener Ankara’dan binmiş arabayla gitmiş. kutlamalar falan bir davul zurna eksik.

Biz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın ceza aldığı süreci de biliyoruz. O Fatih caddeleri kitlendi tabiki millete tebessüm etti tebessüm etmek ayrı bir şey kahkaha atmak ayrı bir şey Meral Akşener’le kutlama yapıyorlar.

Biri Bakanlığın yayınlamış olduğu Ziya Gökalp’in kitabında, öğrencilere tavsiye edilen kitapta ki bir şiir. Aslında siyaside değil sadece bir şiir ama öbürü kalkmış  YSK’ya hakaret etmiş hakimlere hiçbir alakası yok. Bir de öbüründe ceza kesinleşmiş, siyasi yasak gelmiş farklı bir süreç  burda öyle bir şey yok henüz daha cezanın ne olduğu da belli değil kaldı ki cezanın süreci hukukçuların görüşünde 2 yılı bulur. İstinaf ve yargıtay süreci diyelim ki çok acele ettiler seçimden sonraya yine kalır. Dolayısıyla aday olmak isterse Cumhurbaşkanlığına da Belediye Başkanlığına da aday olabilir. Aday olduğu zamanda ceza geriye bırakılır uygulanmaz.” dedi.

AYAKLARI SALLANAN 6’LI DEĞİL 7’Lİ MASA

Milletvekili DEMİRBAĞ, Z kuşağının Ak Parti hükümeti döneminde yaşadığı için eski hükümetler döneminde yaşanan sıkıntıları görmediğini, şuan da her ilde üniversitelerin ve 5 yıldızlı modern hastanelerin yapıldığını vurguladı. Muhalefete ve muhalefeti destekleyen dış güçlere dikkat çeken Milletvekili DEMİRBAĞ;

“Şimdi o hükümetleride yaşadık o gün ki  devlet yönetimini de gördük bugünü de gördük kıyaslanmayacak durumda. Ama yeni jenerasyon diyelim 2002’de doğan biri şuan 22 yaşında veya 2002’de 5  yaşında 10 yaşında meselelere idrak edemeyecek bir çocuk şuan 25-30  yaşında bu hep Ak Parti dönemini gördü çok çok iyi  günleri gördü. Eski kıtlığı,  yokluğu, kuyrukları o hastane rezaletlerini  görmedi.  Her ilde şu an üniversite var , modern hastaneler 5 yıldız 6 yıldız, Elazığ’da da şehir hastanesi bunlardan bir örnek. Şimdi dolayısıyla hep Ak Parti döneminde yaşadığı için dünyanın yaşamış olduğu bu sıkıntı Türkiye’ de de hissedilince haliyle insanlarda yeni gençlerde “yaw acaba? ” bir soru işareti oluştu ama devam eden süreçte gerçekleri görmeye başladı herkes. Yani bu muhalefet gelmiş olsa ayakları sallanan 6’lı değil 7’li masa bide bunların  yandan çarklıları da var işte FETÖ’dür, PKK’dır arkasında olan güçler BİDEN’dir. BİDEN malum Amerika’da böyle bazen toplantılarda elini boşa uzatıyor yani muhakeme kabiliyeti olmayan bir lider. Ne diyor “biz muhalefete güç vermek suretiyle  artık darbeyle  değil seçimle Tayyip ERDOĞAN’ı indireceğiz” diyor lafa bak. FETÖ zaten öyle PKK hakeza şimdi bunlarında  yanında CHP, ip, sap, gelecek, gidecek , doğru yol , eğri yol hepsi beraberler. E şimdi bunlar yüzde 0,1’lik , 0,3’lük, 0,5’lik partiler küçümsemek için söylemiyorum ayakları sallanan bir masa kurmuşlar çay partisi veriyorlar.” dedi.

DEMİRBAĞ “6’LI MASA 1 ADAY ÇIKARAMIYOR”

“Her ay birinin evinde birleşiyorlar dağılıyorlar bir aday çıkaramıyorlar. İmamoğlu meselesinde her kulaktan bir ses çıkıyor nerdeyse aba altından sopa gösteriyorlar, tehdit ediyorlar Kılıçdaroğlu, Meral Akşener beyanatlarına bakıldığı zaman.

Belediye başkanları hakeza yaptıkları hiçbir icraat yok Ne onun ne YAVAŞ’ın ha YAVAŞ hükümetle ters düşmüyor Ankara’da sessiz sedasız yaptığı bir iş de yok sadece Oran’da bir alt geçit yapmış bu 3-4 sene içerisinde İmamoğlu’nda o da yok. 1 tane Rahmetli Topbaş zamanında Kadir Abi zamanında yapılan bir çeşme restore ettiler o çeşmenin musluklarını takmış Kılıçdaroğlu’nu çağırmış açılış yapmış. Bir de mezarlıklara plastik naylon ibrik almış çiçekleri sulamak için bütün icraat bu başka hiçbir şey yok şimdi bunun neyini Cumhurbaşkanı yapacaksınız? Cumhurbaşkanının danışmanı olmaz bunlar ya havayi bir herif. Bakıyorsunuz kar yağıyor İstanbul bütün her taraf tıkanıyor adam balıkçıda Elazığ’a depreme geliyor buradan devam ediyor Erzurum’da kayağa öbür gün bilmem ne de tatilde diyor “tatil bana çok yakışıyor kayak çok yakışıyor” Allah Allah öyle bir laf mı olur ya yakıştırırsan insana her şey yakışır yakışmayacak insan yoktur öyle saçma sapan bir söz olur mu?” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com