Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 2 Ocak 2023 288 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA DA DOĞALGAZ FİYATLARI İNDİRİLSİN

Doğalgaz faturalarını ödemekte zorlandığını belirten Elazığlı vatandaş ve esnaflar, doğalgaz faturalarına indirim yapılmasını istediklerini ifade ettiler. İstanbul’da doğalgaza yapılan indirimin tüm Türkiye’de de uygulanmasını isteyen vatandaş:” ”Doğalgaz faturaları kesinlikle bizi yakmaktadır. Ödeyemiyoruz, ödemekte güçlük çekiyoruz. Bu nedenle İstanbul’da yapılan İndirimin Elazığ’da da yapılmasını istiyoruz. Hatta Türkiye genelinde de yapılmasını istiyoruz. ‘ dedi.

ELAZIĞ HALKI OLARAK BİZİM NE FARKIMIZ VAR İSTANBUL’DAN?
Artan fatura yükü altında ezildiklerini dile getiren Elazığlı vatandaş Ömer Kahraman,” Ben esnafım ismim Ömer Kahraman. Evin doğalgazı, iş yerinin doğalgazı gerçekten çok yüksek gelmiş. Bir esnaf olarak ödemekte zorlanıyoruz. İstanbul’da yapılan indirimi biz de istiyoruz. Elazığ halkı olarak bizim ne farkımız var İstanbul’dan? Gelen fazla fatura sattığımız ürünlere yansıyor, ona göre biz de ürünlere fiyatı yansıtıyoruz. Bu da fiyatı yükseltiyor ürünlerde. İndirim yapılmasını istiyoruz şu anda bir esnaf olarak 2 milyar 800 lira gelmiş çok zor durumdayız. ” dedi


DOĞALGAZ FATURALARI KESİNLİKLE BİZİ YAKIYOR
Elazığlı vatandaş Selahaddin Karakulak da İstanbul’da doğalgaza yapılan indirimin Elazığ ve tüm Türkiyede de uygulanması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: ”Doğalgaz faturaları kesinlikle bizi yakmaktadır. Ödeyemiyoruz, ödemekte güçlük çekiyoruz. Bu nedenle İstanbul’da yapılan İndirimin Elazığ’da da yapılmasını istiyoruz. Hatta Türkiye genelinde de yapılmasını istiyoruz. Ayrıca işletmelere, tüm işletmelere bu indirimlerin yapılmasını istiyoruz. Mesela sanayi tipi şirketlere elektrik indirimi de bu yakın zamanda yapıldı. Bunun tüm iş yerlerine yapılmasını istiyoruz. Gerçekten faturaları ödemekte zorluk çekiyoruz. Bu da bizim karımızı alıp götürüyor. İşletmeleri gerçekten şu anda zarar etmektedir. Genel itibarıyla bu indirimlerin Türkiye’de yapılmasını istiyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com