Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 4 Ocak 2023 224 Görüntüleme

Arıcak Devlet Hastanesi’nde Hemodiyaliz Ünitesi Açıldı

Taşımalı sistem ile Elazığ merkeze getirilen Arıcak’taki diyaliz hastaları için Arıcak Devlet Hastanesi bünyesinde, Hemodiyaliz Ünitesi kuruldu. Açılan Hemodiyaliz Ünitesi vatandaşlara hizmete başladı. Yataklı servis olan Hemodiyaliz Ünitesi bünyesinde 1 Uzman Doktor, 1 Pratisyen Hekim, 2 Hemşire ve 1 Diyaliz Teknikeri bulunmakta.

Elazığ Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Arıcak Devlet Hastanesi’nde kurulumu tamamlanan Hemodiyaliz Ünitesi vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Böylece daha önce taşımalı sistem ile İl Merkezi’nde diyalize giren hastalarımıza yerinde hizmet verilecek. 1 Uzman Doktor, 1 Pratisyen Hekim, 2 Hemşire ve 1 Diyaliz Teknikeri ile hizmete sunulan ünite, yataklı servis olarak düzenlenmiştir.” Denildi.

Milletvekili Demirbağ da hastaneni açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:”Arıcak Devlet Hastanemizde, diyaliz hizmeti verilmeye başlandı. Arıcaklı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim, tüm hastalarımıza şifa nasip etsin inşallah.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com