Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 7 Ocak 2023 480 Görüntüleme

Avukat Cengiz Gülaç, 2023 seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Avukat Cengiz Gülaç, 2023 yılı içerisinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.

Düzenlediği toplantı ile kamuoyuna milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Cengiz Gülaç, beş yılda bir gelip kampanya yapan biri olmadığını, seçilse de seçilmese de memleketin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğini ifade etti. Gülaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”İkinci bir yüzyıl vaadinde olan siyasi bir oluşum var ama diğer tarafta Türkiye yüzyılı hayali ve vaadi var. ben bu hayalden ve vaatten çok heyecanlanmış birisi olarak bunun bir parçası olabilirsem ne mutlu bana. Cumhurbaşkanımızın Türk Yüzyılı kavramı beni çok etkiledi ve bir şeyler yapabileceğimi düşündüğüm için bu göreve talip oldum tabi talip dediğim gibi Sayın Cumhurbaşkanımız ve Elazığ halkının. Umarım ilerleyen süreçte memlekete faydamız olur ama ben hepiniz biliyorsunuz ki listeye girer miyim? Takdir, giripte seçilir miyim? Oda takdir ama siyaset sahnesinde olmadığım gün sizlerin yanında bu şehre hizmete devam edeceğim. 5 yılda bir gelip burada kampanya yapan birisi değilim. Yine yazmaya, konuşmaya yine memleketin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğim.” Dedi.

Elazığ’ın AK Parti döneminde 20 yılda genel bütçede kalkınma hızından faydasını aldığını ifade eden Cengiz Gülaç, vatandaşların temsil gücü istediğini vurgulayarak: “ben geride kaldığımıza inanmıyorum ama zannedersem bizim şikayet ettiğimiz zaman zaman basında sizlerin şikayet ettiği en büyük konu; Temsil gücü istiyoruz biz. Yani Elazığ Halkı mecliste Ankara’da sadece kendi sorunlarının değil aynı zamanda bu ülkenin meseleleriyle ilgili de sözü olan fikri olan liyakat sahibi insanalar istiyor.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com