Ana Sayfa GÜNDEM 7 Ocak 2023 295 Görüntüleme

BAŞKAN EVSEN “4 SENE BOYUNCA HAL HATIR SORARAK İDARECİ OLMA DEVRİNİN BİTMESİ GEREKİYOR”

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat EVSEN, 2023 seçimlerinde aday olacak kişilerin esnafların sorunlarına çözüm bulacak kişiler olması gerektiğini, şehrin insanlarının 4 yıllık süreçte sadece halinin hatırının sorulduğunu ancak hiçbir sorununa çözüm bulunmadığını dile getirdi.

Başkan EVSEN, 4 sene boyunca vatandaşın yanında bulunmayan insanların seçim sürecinde aday olmaya geldiklerini ancak daha önceden seçim döneminde gelip aday olup Ankara’ya gittikten sonra ilimizi unutan vekillerin unutulmadığını vurgulayarak;

“Şehrimiz 2023 seçim sürecine giriyor yakın zamanda bu kapsamda odamızı ziyarete gelen aday adayları da var. Bunlara çıktıkları bu yolda Esnaf Oda Başkanı olarak şahsım adına başarılar diliyorum. Yalnız esnaflarımız adına gitsinler esnaflarımızı gezsinler onların sorunlarına çare bulsunlar sonra bizim yanımıza gelsinler. Bu şehrin öyle güzel mahalleleri var, insanları var fakat bunların sadece seçimden seçime 4 sene boyunca halini hatırını sorarak bu şehirde idareci olma devrinin bitmesi gerekiyor.

Bugün bu şehirde insanlar 4 sene boyunca fakir fukaranın yanında insanların yanında mücadele ediyor diğer taraftan da seçim zamanı 4 sene harcanan emeğin karşılığı hiçe sayılarak dışardan insanlar geliyor bu şehire 3 ay medyada 2 reklam televizyonda 2 reklam vallaha ben adayım. İnanın o devir geçti bu şehrin insanlarının 4 sene boyunca hatırını sormayan insanlar parasının gücüyle gelip aday olma dönemi bitti. İnsanların parası  varsa kendi ailesi, çevresi sevinsin artık kimsenin kimseye faydası yok. İnsanlar biliyor ki seçim dönemi parayı 2 defa harcayıp Ankara’ya gidince bizleri unutan insanları kimse artık seçmek istemiyor. Gerçekten artık yüreği vatan sevgisi, vicdanının sesi insanda ölçülemez gerçekten benim onlardan ricam bu şehri seviyorlarsa , bu şehrin insanını seviyorlarsa gelsinler başımızın tacılar. Ama sadece makam için geliyorlarsa inanın bizlerin yanında yerleri yok hepsinin yolu açık olsun diyorum başarılar diliyorum.” dedi.

VEKİLLERE VE VEKİL ADAYLARINA SESLENİYORUM

“Seçime giren ilimizin 4 milletvekili birde muhalefet milletvekilimiz var. Esnaf oda başkanları vatandaş olarak  eleştirdiğimiz zaman gerçekten bu insanlar yeri geliyor siyasilerimiz alınganlık gösteriyorlar. Burası Elazığ  küçük bir şehir her gün sokakta gördüğümüz, açılışlarda gördüğümüz insanlar bunlara ben seslenmek istiyorum;

“Sizlerin en büyük rakipleri sizlerin yanındaki insanlardır. Biz esnafın derdine düşmüşüz,  esnafın siyasiler gibi bir derdi yok esnaf ekmeğinin derdinde bugün geliyorlar bir açıklamamıza hemen gönül kırgınlığı bırakıyorlar. Bizim konuşmalarımız gerçekten masumane bir konuşmadır. Bu istisnasız güçlü güçsüz tüm siyasi partilerde geçerli iktidarda da muhalefet partilerinde de en büyük rakipleri kendi içlerindedir. Çünkü derdi makam olan insanların birbirini bu kadar eleştirmeye hakları yoktur. Gelin şehir için projeler çizin, şehir için düşünün, rakiplerinizi kötüleyerek bir başarı elde etmek halkın nezdinde önemli değil. Şehir için projesi olanlar başımızın tacı kendi arkadaşlarını kötüleyen aday adaylarıyla işimizin olmayacağını belirtmek istiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com