Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 8 Ocak 2023 288 Görüntüleme

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞERAFETTİN YILDIRIM: 2023’ÜN EN ÖNEMLİ UNSURLARINDAN BİRİSİ KAZANILMIŞLARIN KORUNMASIDIR

Ak Parti Elazığ Teşkilatı “Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılı‘nda Hep Birlikteyiz” sloganıyla program düzenledi.

AK Parti Elazığ Teşkilatı tarafından Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılı‘nda Hep Birlikteyiz” sloganıyla program düzenlendi. Yeni üyelerin ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen programa parti üyelerinin yoğun katılımı gözlemlendi.

Programda konuşan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Kadrosu olarak Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Lider ülke olma hedefiyle hazırlandıklarını dile getirerek şunları söyledi:  “1923’te kurulmuş Cumhuriyet 2023’te ilk yüzyılını tamamlarken biz ikinci yüzyıla hazırlanıyoruz. Bu ikinci yüzyılın adı Türkiye Yüzyılı. Bunun içi dolu dolu ve altlıkları hazırlanmış bundan sonraki süreçte lider bir ülke aktör bir ülke ve her zaman sözü dinlenen bir ülke olmak üzere zaten bunun ayak izleri de 20 yıldır hazırlanıp geldi ve inşallah bundan sonrada artarak devam edecek. 2023 çok çok önemli. 2023’ün en önemli unsurlarından birisi kazanılmışların korunması. 20 yıldır yaptığımız şeyleri korumak zorundayız bunlar kolay olmadı, dünden bugüne olmadı” dedi.

Programda Ak Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Cengiz Taş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a partiye kazandırdıkları Ak Parti İl Binası için teşekkür etti. Yıldırım’a plaket takdim edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KÖYÜ SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI

KÖYÜ SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Tema Tasarım | Osgaka.com