Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 8 Ocak 2023 218 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SERVET GÜRGÖZELER GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Elâzığ 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. İl Başkanı Servet Gürgözeler, kongre sonucu tekrar seçilerek güven tazeledi. 

İl Teşkilatı tarafından düzenlenenİ 3. Olağan Kongreye tek liste ile gidildi. Bünyamin Eroğlu Kültür ve kongre merkezinde gerçekleşen kongreye; İlçe ve belde başkanları, CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

İYİ Parti Elâzığ İl Başkanlığı kongresine katılan Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu; “Sıkıntılı bir süreçten geçmekte olan ülkemizin bu sıkıntısını gidermek üzere partimiz iktidara adaydır. Partimizin çeşitli komisyonları yaptıkları projeler ile ülkemizi ve insanlarımızı sıkıntılarından kurtaracak projeleri hazırlamış bulunmaktadırlar. İlk 100 günlük, 200 günlük ve 300 günlük projelerimiz ile yapılacak çalışmalarımız hazır durumdadır. Bunu sağlayacak olan sizlersiniz. İYİ Partiyi iktidara taşımak üzere gerekli çalışmaları yapacaksınız. Burada gördüğüm Elâzığ bunu başaracak güce gelmiştir.” dedi.

İYİ Parti Elâzığ İl Başkanı Servet Gürgözeler’de yaptığı konuşmada” Bizlerin hedefi partimizi ilimizde birinci parti konumuna taşımaktır. Bunu sağlayacak çalışmalarımızı yapıyoruz. Üye kayıtlarımız sürüyor. Partimizin Kadın Kolları Başkanlığı büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe  mahalle mahalle, cadde cadde geziyoruz. Bundan sonraki süreç içinde bunlara ivme kazandıracağız.” dedi.

Konuşmaların ardından partiye katılan isimlerin rozetleri takıldı ve ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda Servet Gürgözeler İl Başkanlığına seçildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com