Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Ocak 2023 190 Görüntüleme

GENÇLER GÜREŞ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

2022-2023 yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Güreş Gençler (B) il birinciliği müsabakaları 11 Ocak itibari ile Çok Amaçlı Spor Merkezi Güreş salonunda başlamıştı. 90 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Güreş Gençler (B) il birinciliği müsabakaları kıyasıya mücadeleler neticesinde 13 Ocak da son buldu. Minder de kıyasıya mücadele verip dereceye giren sporcularımızı tebrik ederiz.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ okul sporları faaliyet takviminde yer alan Güreş Gençler (B) il birinciliği müsabakaları kapsamında Güreş Gençler müsabakaları başarı ile tamamlandı. Aynı zamanda sporcularımız elde ettikleri başarı ile gruplarda mücadele etmeye hak kazandılar. Müsabakalar da dereceye giren sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, Grup mücadelelerinde başarılar dileriz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com