Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 13 Ocak 2023 420 Görüntüleme

ELAZIĞLI VATANDAŞ; ALİ BABABACAN VE KEMAL KILIÇDAROĞLU, BUNLAR BEYNELMİNEL LİDERDİRLER

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı öncülüğünde DEVA Partisi İl Teşkilâtı, Yazıkonak beldesini ziyaret etti.

Deva Partisi Kadın Çalışmaları Başkanlığı Yazıkonak Beldesinde yaptıkları ziyarette halkın sorun ve taleplerini dinleyerek Parti’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ELAZIĞLI VATANDAŞ; ALİ BABABACAN VE KEMAL KILIÇDAROĞLU, BUNLAR BEYNELMİNEL LİDERDİRLER

Deva Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanı Niihan Yeşilgül Çelik ile konuşan bir vatandaş; Eğer AK Parti’den geliyorsanız diyecektim ”Utanmıyor musunuz?” Ama Ali Babacan’dan geldiğiniz zaman’ hoş geldiniz, sefa geldiniz’. Derim. Ben çok severim onu, yani ona Allah yardım etsin. İnşallah biz davamızı yürüteceğiz. Ali Babacan lider olarak o bir, Kemal Kılıçdaroğlu iki. Bunlar beynelminel liderdirler. Hele hele yeni atanmış Ali Babacan. Böyle giderse önü çok açık olacak.” dedi.

DEVA Partililerle konuşan bir kadın vatandaş da Ali Babacan için: ” Ben onu çok seviyorum, benim ciğerimdir. Allah yukarda candan ciğerdendir” dedi.

ÇELİK: KADINLARIMIZIN TEVECCÜHÜNÜN ARTMASI BİZİ DAHA DA MOTİVE EDİYOR

DEVA Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik de ziyaretine dair yaptıı değerlendirmede şunları söyledi:
“DEVA Partili kadınları olarak şehrimizin önemli yerleşimlerinden biri olan Yazıkonak beldesini ziyaret ettik. Bu ziyarette Kapı taramaları yaparak kadınlarımızla tanıştık, kendilerini partimize destek olmaya ve üye olmaya davet ettik. Özellikle hanımların ilgisi bizi çok memnun etmektedir. Her geçen gün kadınlarımızın partimize teveccühünün artması bizleri daha da motive ediyor diyerek sözlerine devam eden Başkan YEŞİLGÜL ÇELİK Bugüm bizi misafir eden Yazıkonak Kadın Çalışmaları başkanımız Esma Hanıma ve bizimle birlikte yol alan cesur, kararlı, davasına sahip çıkan yol arkadaşlarımızada ayrıca teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki Siyaseti güzelleştirecek olan kadınlardır ve kadının yer aldığı her ortamda siyaset daha da değer kazanacaktır’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com