Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 13 Ocak 2023 255 Görüntüleme

HENTBOL YILDIZ KIZLAR YARI FİNAL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye Hentbol Federasyonu Elazığ Hentbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları sona erdi
Türkiye Hentbol Federasyonu Elazığ Hentbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları 10 Ocak itibari ile 15 Temmuz Şehitler Spor Salonu’nda başlayarak 13 Ocak itibari ile son buldu. Dört gün süren Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları şampiyonasına 5 takım 90 sporcu katılım sağladı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalarda ilimiz takımı Elazığ Sosyal Yardımlaşma S.K. grup şampiyonu oldu. Derece alan takımları tebrik eder; Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.
Dereceye Giren Takımlar
⦁ Elazığ Sosyal Yardımlaşma S.K.
⦁ 1955 Batman Belediye S.K.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “
Hentbol il temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları sona erdi. Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakalarında ter döken ve derece alan takımları ve antrenörleri tebrik ediyor Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum. Bilindiği üzere Elazığ’ı spor da marka şehir haline getirmek adına gerek yatırımlarla gerekse müsabakalarla Spor Şehri Elazığ sloganıyla faaliyetlerimizi yapmaya ve sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Hentbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha müsabakalarda başarı sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyor Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com