Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 16 Ocak 2023 268 Görüntüleme

BAŞKAN USLU “10 YATAKLI ENTEGRE HASTANESİ 2023 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI”

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Elazığ’ın Ağın ilçesinin hastane ihtiyacının karşılanması için yapılan girişimlerin karşılıksız kalmayarak, ilçeye 10 Yataklı Entegre Hastanesi yapım işinin Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

Binali Yıldırım 2017 yılında Ağın’a gerçekleştirdiği ziyarette Ağınlı vatandaşlara Entegre Hastanesi yapılacağına dair söz  vermişti. Bürokratların desteğiyle ve Başkan USLU’nun girişimleriyle 10 yataklı Ağın entegre hastanesi yapım işi Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu  ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Başkan USLU, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

“2017 Yılında İlçemizi Ziyaret Eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey İlçemize Entegre Hastanesi Sözü Vermişti. Bizlerin de Çok Önemsediği ve Her Mecrada Hastane Eksiğimizi Dile Getirdiğimize Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz de Şahit Olmuşsunuzdur. Feryadımıza Kulak Veren, İlçemizin en büyük eksiğini bilen, Ağınlı ve Ağın Sevdalısı Kıymetli Bürokratımızın desteğiyle 10 Yataklı Entegre Hastanesi Yapım İşi, Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına Alındığının Mutlu Haberini Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz ile Paylaşmak İstedim. Bu bağlamda ilçemize desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve İlgili Bürokratımıza ilçem ve hemşerilerim adına Şükranlarımı Sunar, İlçemize ve Hemşehrilerimize Hayırlı Olmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ENGELLİ ŞEHİR ELAZIĞ

ENGELLİ ŞEHİR ELAZIĞ

Tema Tasarım | Osgaka.com