Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 18 Ocak 2023 189 Görüntüleme

MHP ELAZIĞ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

MHP Elazığ İl Başkanlığı görevine geldikten sonra boşalan MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı’na Vahit Erkan atanmıştı. Mazbatasını alan Vahit Erkan İl Başkanı Yunus Baldan görevini teslim aldı.

Devir teslimde konuşan Yunus Bal şunları söyledi: ”Bugün itibariyle, Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Vahit Erkan Başkana bayrağı
devrettik.
Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı hizmetler yapmayı, kutlu sancağı daha yükseklere taşımayı bizlere nasip eylesin.Rabbim mahçup etmesin.”

 

Göreve atanan, Vahit Erkan yaptığı konuşmada;

Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sn.Dr.Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve tensipleriyle, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.E.Semih Yalçın Bey’in talimatlarıyla, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilmenin onur ve gururunu yaşıyorum.
Rabbim davamıza memleketimize hizmet yolunda yar ve yardımcımız olsun.
Cenab-ı Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizi mahçup etmesin inşallah.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com