Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Ocak 2023 200 Görüntüleme

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Bilgilendirme Faaliyeti

 

 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimizce Baskil Mustafa Bilbay İlkokulunda öğrenim görmekte olan 57 öğrenciye Kişisel Güvenlik Tedbirleri ve Suçtan Korunma Yöntemleri hakkında bilgilendirme yapılarak Jandarma Çocuk Dergisi hediye edildi.

Ayrıca KADES uygulaması ile ilgili broşür de dağıtan ekipler, cep telefonlarına yüklenen uygulama üzerinden kadınların yardım taleplerine en kısa sürede cevap verilerek zaman kaybının ortadan kaldırıldığı konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Ekiplerimiz Akıllı telefon kullanıcısı kadınlara, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından “Kadın Destek Uygulamasını (KADES)”, telefonlarına indirerek mağdur kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 112 Acil Çağrı Merkezine ulaşabildiğini, yardım çağrısı yapmaları sonucunda olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahale edileceği konularında bilgi verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com