Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Ocak 2023 324 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NA HEMŞEHRİMİZ MUSTAFA YANILMAZ ATANDI

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanlığına Siyasi İşler Başkanlığı, Milli Siyaset Kurulları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Politikaları Kurul Başkanı Elazığlı Mustafa Yanılmaz atandı.

MUSTAFA YANILMAZ KİMDİR? Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından atanan Mustafa Yanılmaz; 4 Mayıs 1974 yılında Elazığ’da doğdu.
Elazığ Fırat İlkokulu’ndan mezun olan ve daha sonra Elazığ İmam Hatip Lisesi’nde eğitimini tamamladı. Yeniden Refah Partisi – Siyasi işler Başkanlığı – Milli Siyaset Kurulları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Politikaları Kurul Başkanı, İşadamı , Yeniden Refah Partisi Ankara İl Kurucular Kurulu Üyesi, 2016 – 2019 Elazığ – PALU Belediye Başkanlığı Genel Koordinatör, 2014 – 2016 Elazığ Belediyesi Ulaşım A.Ş. – STS Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti. Müdürü, 2009 – 2014 Safir Kurumsal Hizmetler Tanıtım Organizasyon Ltd. Şti. Şirket Kurucusu, 2007 – 2014 KİM Ses&Işık Sistemleri Ltd. Şti. Şirket Kurucusu, 2003 – 2007 SFM Elektronik Ses&Işık Organizasyon Genel Koordinatörü, 1999 – 2001 Askerlik Görevi, NATO Barış Gücü Türkiye İkmal Ünitesi gibi birçok yerde görev aldı. 1993 – 1999 Prof. Dr. Necmettin Erbakan Özel Kalem Personeli iş tecrübeleri olan Yanılmaz’ın Maden Danışmanlığı, Harita Uygulamaları, Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri, PR Çalışmaları, Anket ve Kamuoyu Yoklama, Sosyal Medya, Tanıtım ve Etkinlik Organizasyonu, Seçim Kampanyası, Metin Yazarlığı, Taekwondo Antrenörü, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı, VIP Yakın Koruma, Taktik Silah ve Atış Eğitimi, Ses, Işık, Görüntü, CCTV Kontrol ve Kumanda Sistemleri alanında uzmanlıkları bulunuyor. Yanılmaz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com