Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 21 Ocak 2023 307 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: ELAZIĞ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI İHALE SÜRECİ BU YIL TAMAMLANACAK

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binasının 2023 yatırım kapsamına alınmasının ardından AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ihale sürecinin bu yıl tamamlanacağını açıklayarak hizmet binasının hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Demirbağ konuyla ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

”Sürsürü Mahallemizde bulunan ve Elazığ depreminden olumsuz etkilenen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası Elazığlı çiftçilerimizin daha kaliteli ve refah bir ortamda hizmet alabilmesi için yenilenecek.

46 dönüm üzerine kurulu kampüs alanında yapılacak olan 9 bin metre karelik proje 2023 yılı yatırım programına alınırken, ihale sürecinin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

İhale sürecinin ardından Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımına da bu yıl başlanması hedefleniyor.

Yapılacak olan yeni hizmet binasının şimdiden Elazığlı çiftçilerimize, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze ve Elazığımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com