Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 23 Ocak 2023 304 Görüntüleme

DEMİRCİ: DEVLETİMİZ DEPREMDEN SONRA YENİ BİR ŞEHİR İNŞA ETTİ

Demirci: Devletimiz Depremden Sonra Yeni Bir Şehir İnşa Etti

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki Elazığ Sivrice depreminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirci mesajında, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan afet nedeniyle Elazığ’ın büyük bir yara aldığını, geçen süreç içerisinde Devletin tüm imkanlarının seferber edilerek bu yaranın sarıldığını kaydetti.

  1. Depremden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla devletin tüm birimlerinin Elazığ’a seferber olduğunu belirten Demirci, “Deprem anından itibaren devletimiz Aziz şehrimizin ve hemşehrilerimizin yanında oldu. Devletimiz ve milletimiz tek yürek oldu. Ülke olarak büyük bir dayanışma örneği sergilendi. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek hızlı bir şekilde yaraların sarılması için büyük çaba harcandı. Gelinen süreçte evleri hasar gören vatandaşlarımız için Devletimiz 25 Binin üzerinde modern ve sağlam konutlar inşa etti. Devletimiz adeta yeni bir şehir inşa etti. Eksikler zaman içerisinde giderildi. Çok şükür, hemşehrilerimiz bugün daha güvenli ve daha konforlu konutlarda yaşamlarını sürdürüyorlar. En büyük acımız deprem nedeniyle 41 hemşehrimizin hayatını kaybetmesi oldu. Depremde hayatlarını kaybeden hemşehrilerime Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine bir kez daha sabır ve baş sağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böylesi bir afeti şehrimize ve ülkemize yaşatmasın.” İfadelerine yer verdi.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com