Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Ocak 2023 253 Görüntüleme

F.Ü REKTÖRÜ PRF.DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’TAN 24 OCAK DEPREMİNİN YILDÖNÜMÜ İÇİN ANMA MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, 24 Ocak depreminin 3. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İlimizde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem felaketinde üç yılı geride bıraktık. 24 Ocak Depremi’nin üçüncü yıl dönümünde, o süreçte yaşanan hüznü ve acıyı ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz.
Maalesef ülkemiz bir deprem ülkesidir ve birçok bölgemiz büyük deprem üretebilecek aktif fay hatları üzerinde yer almaktadır. Depremin acısını bir daha yaşamamak için bilimsel ve teknolojik verilere uygun yapılaşmayı yaygınlaştırmak gerektiği açıktır. Bu kapsamda ilimizde, devletimiz tarafından kısa sürede deprem standartlarına uygun konut ve iş yerleri yapılmıştır.
Deprem süreci boyunca üniversitemiz personeli ihtiyaç duyulan her alanda gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olmuş, hastanemizde yaralılarımıza müdahale edilmiş, hasar tespit çalışmalarından, psikolojik desteğe kadar ilgili tüm personelimiz elinden gelen desteği Elazığlı hemşerilerimize sunmuştur.
Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com