Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 24 Ocak 2023 270 Görüntüleme

HÜDA PAR SÖZCÜSÜ EMİROĞLU, ELAZIĞDA DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

HÜDA PAR Parti Sözcüsü Emiroğlu Elazığ’da depremzede aileleri ziyaret etti

HÜDA PAR Genel İdare Kurul Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıldönümünde depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet Gezin Köyünde 6 aylık hamile eşini ve çocuğunu depremde kaybede Meriç Dişli’yi ziyaret etti.

Depremde gecesinde yaşadıklarını anlatan Meriç Dişli, enkazın altında 12 saat kaldığını ve çok şeyler öğrendiğini belirterek hüzün dolu anları şu şekilde dile getirdi;
“O anda nefesin bile kıymetini anladım. Cenabı Allah ile başbaşa kaldım. En büyük acı evladımın cansız bedeni yanımdaydı. Ben şükrettim, Allah’a teslim oldum. Herkes kullardan birşey bekler bağırırsın, çağırırsan ama ben Allah’a yalvardım. Allah’ım sen Hazreti Yusuf’u kuyuya bırakan ve çıkaransın. Hz. İbrahim’i ateşe sen koydun sen çıkardın, hangi tarafa beni alıyorsan o tarafa biran önce al diye dua ettim. Allah beni enkazdan duam vesilesi ile çıkardı.” dedi.
Dişli’nin anlattıklarından duygulanan Emiroğlu böylesi acı olayda sığınılacak tek merci Allah olduğu ve O’na dayanmak gerektiğini belirterek bir daha böylesi acıların yaşanmaması için gerekli dersin çıkarılması gerektiğini vurguladı.
Daha sonra Emiroğlu ve beraberindeki heyet Sürsürü Mahallesi Dilek Apartmanında abla ve yeğenini kaybeden Yüksel Korkmaz’ı ziyaret etti. HÜDA PAR Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu,Korkmaz ailesinin acısını paylaştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com