Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 25 Ocak 2023 440 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL: DEPREMZEDELER SORUNLARI İLE İLGİLİ MUHATTAP BULAMIYOR, YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

DEVA Partisi Elazığ İl teşkilatı Elazığ depreminin 3 yıldönümünde depremden en çok etkilenen mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Kangal’a sıkıntılarını anlatan vatandaşlar yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi oldular.

Dert çok ama arayan yok diyen bir vatandaş şunları söyledi: Bizim derdimiz çok ama arayan yok. inşallah sesimizi duyurursunuz. Binalar sıkıntılı, atık sular binamızın içine akıyor. Derdimizi anlatacak kimse yok ” dedi..


Vatandaşları dinleyen İl Başkanı Mehmet Kangal” Depremin en çok zarar verdiği mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi’nde vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, yapılan evlerle ilgili öncelerde sık sık dile getirilen plansızlık ve tadilat problemlerinin halen şikayet konusu olduğunu görüyoruz. Evlerin planları ve yerleşim düzenleri ile ilgili artık geri dönüş olmadığından mecburi bir kabullenme ile birlikte tadilata yönelik sorunlara sürekli yenilerinin eklendiğini belirtiyorlar.
Muhatap kimseyi bulamadıklarından yakınan mahalleli, yetkililerin kapsamlı bir tarama yaparak buradaki insanların sorunlarını dinleyerek taleplerini almalarını ve çözüm bulmalarını istiyorlar.
Bu vesile ile yetkililere bir kez daha seslenmek istiyoruz ,bu bölgenin inşa edilmesi aşamasında devletimizin kaynaklarının gereği gibi kullanılamamasının oluşturduğu memnuniyetsizliğin daha fazla artmaması için, mahalle sakinlerimizin kapılarını çalarak mağduriyetlerine kulak verin ve gereği neyse bir an önce yapın.
Deprem mağduru olan vatandaşlarımızın TOKİ mağduru olmasına izin vermeyin.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com