Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 25 Ocak 2023 212 Görüntüleme

SOSYAL MEDYA REKABETİNDEN ADETA MODİFİYELİ ARAÇ FUARINI ANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Günümüzde birçok sosyal platform üzerinden her gün milyonlarca insan paylaşım yaparken herhangi bir görselin yüz binlerce insana ulaşması kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir.

Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal platformlardan biri olan “Tiktok” üzerinden her gün milyonlarca insan binlerce paylaşım yaparak çok fazla kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Bugün ki haberimizde sosyal medya platformu üzerinden yapılan Elazığlılar ve Bitlis’in ilçesi olan Tatvanlılar arasında ki tatlı rekabetin modifiyeli araç fuarını andıran görüntülerine yer verdik.

Bir sosyal medya hesabı üzerinden başlayan rekabete onlarca hesabın destek vermesiyle birlikte kızışan yarışa birde komşu iller eklenince yüzlerce araç, sahipleri tarafından sahneye çıkarıldı.

Yarış sonrası Bitlis’i temsilen kardeşlik mesajı veren Emrah Arslan adlı kullanıcı duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Elazığ ile modifiyeli araç camiasıyla aramızda ufak bir atışmamız oldu. Elazığ’da ki arkadaşlarımızla görüştük bu işi dostça güzel bir şekilde kardeş bir şekilde bitirmeye karar verdik. Biz  kardeşiz hiçbir şekilde bir sıkıntımız yok Bitlis’in il ve ilçelerinden Elazığ’a selam olsun. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com