Ana Sayfa GÜNDEM 29 Ocak 2023 367 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA 4. İTTİFAK HAMLESİ

Seçim tarihinin belli olması ile birlikte siyasi arenada çalışmalar hız kazandı. Yüz yılın seçimlerine aylar kala muhalefet ve iktidar partileri çalışmalarını sürdürürken Türkiye’nin siyasetine yön vermek için 4. ittifakın kurulması  dengelerin değişmesine neden oldu.

Türkiye’nin dört bir yanında görüşmeler ve çalışmalar devam ediyorken 4. ittifakın İl Başkanları Elazığ’da bir araya  geldi.  Elazığ çalışmaları kapsamında Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf CANPOLAT ve Adalet Partisi İstanbul İl Başkanı Ercan CANPOLAT, ittifakta yer  alan  Zafer Partisi İl Başkanı Onur OMRAK’ı ziyarette bulundular. Ülke gündemine dair istişarelerde bulunan Adalet Partisi İl Başkanları ittifak içerisinde yer alan Memleket Partisi ve Doğru Parti İl Başkanları ile de bir araya geleceklerini bildirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Adalet Partisi İl Başkanı Zülküf CANPOLAT,  ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kurtuluşun ancak 4. ittifak ile  sağlanabileceğini bildirdi.  CANPOLAT, açıklamalarının devamında;

“4 parti liderimiz aylardır yoğun çalışmalar sonucu aldığı karar ile 4. ittifakın kurulmasına ön ayak oldu. Bizlerin tek derdi ülkemizin bu zor süreçleri bir an önce atlatarak yeniden umutlu yarınlara kalması. Herşeyden önce 20 yıldır Türkiye’yi yönetmeye çalışan  iktidar partisinin var oluşu, bu partinin artık sorunlara çözüm bulamayışı ve  bu partinin ülke üzerindeki olumsuz etkilerine  sessiz kalan muhalefet partilerinin yetersizliği 4. bir ittifakın ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş bulunuyor. Bizler Adalet Partisi olarak vatandaşın sorunlarını çözmeye geliyoruz demiyoruz bizler bu ülkenin iç ve dış sorunlarını çözmeye geliyoruz diyoruz.”  ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com