Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 31 Ocak 2023 226 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL; MİLLET İTTİFAKI ORTAK POLİTİKALAR MUTABAKAT METNİ, ÜLKEMİZ SİYASETİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIMDIR

CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisinden oluşan Altılı Masa’nın “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” dün açıklandı.

2 binden fazla düzenlemeyi içeren 9 ana başlıktan oluşan Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında açıklamalarda bulunan Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet KANGAL

“Altı siyasi partinin bir araya gelip böyle kapsamlı ve ülkemizin tüm sorunlarına çözüm bulan bir mutabakat metni hazırlamış olması Türkiye siyaseti için çok önemli bir adımdır. Vatandaşın kanayan yaralarının bilincindeyiz ve metin hazırlanırken hiçbir kesim, meslek, sosyal alan, cinsiyet, ırk, din ayırt etmeden titizlikle çalışmalar yapılmıştır. Ekonomiden, hukuka, sağlıktan teknolojiye, kadına şiddet haklarına, tarımdan hayvancılığa ve daha bir çok önemli konu ile ilgili önemli çözümlere imza atılmıştır. Bu mutabakat metni, Altılı masa dediğimiz millet ittifakı masasının yaklaşık 1 yıllık süreçte ne derece önemli çalışmalar yaptığının en büyük göstergesidir.

Milletimizin huzuruna sunulan bu kapsamlı vaadler, tüm toplum kesimleri tarafından heyecanla karşılanmış ve geleceğimize umut ışığı olmuştur.

Açıklanan bu planların seçim sonrası hemen uygulamaya girmesi ile birlikte , ülkemiz hızlı bir toparlanma sürecine girecek , son yıllarda yaşadığımız gerileme süreci tersine dönerek, hızlı bir şekilde yükselişe geçecektir.

Artık çalışmalarımızda vatandaşlarımıza bu vaadlerimizi detaylı bir şekilde açıklayıp, seçim günü millet ittifakına kullanacakları oyların, Türkiye’yi gelişmiş ülkeler sınıfına ulaştıracağını ve bu sıkıntılı günlerin sonra ereceğini anlatacağız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com