Ana Sayfa GÜNDEM 31 Ocak 2023 306 Görüntüleme

EĞİTİMCİ YAZAR HACI ORMANOĞLU “MAZERET YOK GÜNLERDEN BUGÜN” ADLI KONFERANS DÜZENLEDİ

Goncalar Solmasın Dernek Başkanı Eğitimci Yazar Hacı ORMANOĞLU, “Mazeret Yok Günlerden Bugün” adlı konferansında “Başarı Ve Motivasyon” konularını işledi.

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun düzenlediği konferansta ailelere ve öğrencilere  başarının yollarını anlatan ORMANOĞLU;

“Birçok ünversiteye gittik binlerce insanın yüreğine dokunmak için koşturduk, şirketlerin personellerine sunum yaptık. Dedik ki bizi neden çağırıyorsunuz? Dediler ki Hocam sen şikayet etmiyorsun, çözüm üretiyorsun. Gördüğünüz gibi CNN gelmiş Elazığ’ımız da çekim yapmış Elazığ’ımızı dünyaya duyurmak için uğraşmışız çünkü Elazığ bir markadır Elazığlılar bir markadır, kalitedir.” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta konuşan STK Plaformu Dönem Sözcüsü Zafer AKSUOĞLU, ilin gelişimine katkı sunmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Şehrin jeopolitik yapısının önemini vurgulayan AKSUOĞLU;

“Biz Elazığ’ın en büyük sivil toplum gücü olarak ilimizin geleceğe dönük her eylem çalışmalarına müdahil olmak ve desteklemek istiyoruz. hepimizin bildiği gibi ilimizin yaşadığı büyük sıkıntılara rağmen geleceğe yönelik büyük bir potansiyel ve dinamikleri olan önemli bir jeopolitik olan şehrimiz Elazığ’da ikametgah ediyoruz. Bize düşen bu şehrin jeopolitik yapısının önemini ortaya çıkartmak, ilin potansiyellerini harekete geçirtmek ve halkımızın refahına katkı sunmaktır. Bugünde bu çalışmalarımızdan biri olarak ilimiz ve hatta ülkemizin kıymetlerinden Hacı Ormanoğlu hocamızın konferansını gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com