Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 1 Şubat 2023 283 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL, ÇATALÇEŞME TOKİ’LERİNİ ZİYARET EDEREK MAHALLENİN SORUNLARINI TESPİT ETTİ

Deva Partisi tarafından Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ bölgesine gerçekleştirilen programda , İl Başkanı Mehmet Kangal ve Parti yöneticileri tarafından mahallelinin sorunları dinlendi, ayrıca kadın çalışmaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik ve partili kadınlarca ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Başkanı Av.Mehmet Kangal tarafından yapılan açıklamada ” Burada yaptığımız ziyarette tespit ettiğimiz ve mahalleli tarafından dile getirilen ve bir an önce tamamlanması gereken hususları dile getirmek istiyoruz. Öncelikle devletimiz tarafından gerçekten büyük bir hizmet sonucu toplu konutlar yapılmış ,ancak beraberinde gözden kaçırılmaması gereken eksiklikler de vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilmiştir.

Toplu konutlarda oturanları en çok rahatsız eden hususlardan biri , doğalgaz faturalarının site yönetimleri tarafından gelişi güzel paylaştırılması. Dairelerde bulunması gereken ısı pa yölçerlerin çalışmıyor olması nedeni ile adaletsiz bir şekilde faturalandırma sistemi uygulanmakta. Kış bitmeden bu düzenlemenin hayata geçirilmesini istiyorlar.

Bunun yanında gittikçe kalabalıklaşan mahallenin ; sağlık ocağı, taziye yeri , ortak yaşam ve spor alanlarına ihtiyacı bulunmaktadır.

Mahalle etrafına saçılmış olan yığınlar halindeki molozların bir an önce kaldırılması ve bu görüntü kirliliğine son verilmesi gerekmektedir.

Ayrıca geçen seneden beri ısrarla talep etmelerine rağmen , açık bulunan mazgalların bir an önce kapatılmasını bekliyorlar. Çok sayıda olan bu açık mazgallar , gerek can güvenliği gerekse de mal emniyeti açısından acil tedbir alınması gereken bir konu. Olası bir kazaya sebebiyet verilmemesi için buradan bir kez daha yetkililere hatırlatmak istiyoruz . İhmale gelmeyecek olan bu konunun bir an önce halledilmesini , mahalleli adına talep ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com