Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT 5 Şubat 2023 2739 Görüntüleme

DİJİTAL ŞAKALAŞMALAR ADLI TİYATRO OYUNU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tiyatro sanatçıları Metin ve Ceylan Yıldız’ın sahne alacakları komedi türündeki Tiyatro Oyunu 23 Şubatta sanatseverlerle Elazığ’da buluşmaya hazırlanıyor.

Eşler arasındaki dijital şakalaşmalar ile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak olan ” Dijital Şakalaşmalar’ adlı tiyatro oyunu 23 Şubat Perşembe Günü Saat 19:00 ‘da sergilenecek.

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” dan tanıdığımız ve bir çok sinema filminde de rol alan Ünlü Oyuncu Metin Yıldız yepyeni bir Komedi Gösterisi ile huzurunuzda.. Metin ve Ceylan Yıldız’dan dijital çağda kadın erkek ilişkileri üzerine şakalaşmalar.. Kendi evliliklerinden yola çıkarak oyunlaştırdıkları.. Dijital Şakalaşmalar’ oyunu için; “Çağdaş kabareye geleneksel bir bakış açısı” diyorlar…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com