Ana Sayfa GÜNDEM 6 Şubat 2023 270 Görüntüleme

AKPINAR MAHALLESİ’NDE AĞIR HASAR ALAN BİNADA MAHSUR KALAN YAŞLI HASTAYI KURTARMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Sabah 04.17 de meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem sonrasında Elazığ merkez için herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığı bildirildi.
Akpınar Mahallesi’nde bir binanın ağır hasar aldığı, yıkım tehlikesi olduğu tespit edildi. Edinilen bilgilere göre AFAD, ağır hasar alan binada mahsur kalan yaşlı hastayı kurtarmaya yönelik çalışmalar başlattı.

Sürsürü Mahallesi’nde dış cephe ve bina duvarlarında çatlaklar gözlemlenirken AFAD yetkilileri asılsız haberlere itibar edilmemesi yönünde vatandaşları uyardı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde de duvarlarda çatlaklar olduğu gözlemlenirken, herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmadığı kaydedildi.

Öte yandan bazı haber sitelerine düşen Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki bir binanın yıkıldığı söylemleri de vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. AFAD yetkililerinden alınan bilgiye göre yıkılan bir bina bilgisinin olmadığı öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com