Ana Sayfa GÜNDEM 7 Şubat 2023 323 Görüntüleme

OSB YÖN. KURULU BAŞKANLIĞI SANAYİCİLERDEN SANAYİ BAKANLIĞI ADINA DEPREM BÖLGESİ İÇİN DESTEK TOPLUYOR

Kahramanmaraşta meydana gelen ve civar illeri etkileyen depremin ardından  yardım kampanyaları devam ediyor.
Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Bölge Müdürlüğü adına 1 milyon TL’lik bağış yapıldığı belirtildi.

Bölgenin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik düzenlenen yardım kampanyalarının tek elden toplana bilemesi  için sanayicilerin bağış yapabileceği hesabın bilgileri paylaşıldı.

“Sanayicilerimizin Dikkatine!
Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen deprem afeti ile ilgili deprem bölgesinin acil ihtiyaçlarının tek elden yapılması amacıyla Kampanya başlangıcı olarak Bölge Müdürlüğümüz tarafından 1 Milyon TL’lik bağış yapılmış olup, siz değerli Sanayicilerimizin de nakti bağışları için Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı adına Halkbank TR320001200933200016000058 iban nolu Afet Hesabı açılmıştır. Sanayi Bakanlığına aktarılmak üzere nakti bağışlarınızı bu hesaba yapmanız hususunu bilgilerinize önemle arz ederiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com