Ana Sayfa GÜNDEM 8 Şubat 2023 238 Görüntüleme

VEYSEL DEMİRCİ AFETZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

ZİVEF Vakfı’nın depremden etkilenen 10 bölgeye yardımları devam ederken, ZİVER Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, Elazığ’da ZİVER Bey işletmesinde misafir edilen afetzede vatandaşları ziyaret etti…

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, ZİVER Vakfı’nın afetzede vatandaşlarına yardım faaliyetleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya İllerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan ZİVER Holding bünyesindeki iş makinaları ve Ziver Holding bünyesinde çalışan emekçiler deprem bölgelerinde yaraların bir an önce sarılması için var gücüyle çalışıyor…

ZİVER Vakfı’nın depremden etkilenen 10 bölgeye yardım ve desteklerini koordine eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Veysel DEMİRCİ, ZİVER Holding bünyesinde yer alan ZİVER Bey işletmesinde afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. ZİVER Bey işletmesinde afetzede vatandaşlar ve depremden etkilenen çocuklar ile sohbet eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Veysel DEMİRCİ; “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından 10 bölgemizde ZİVER Vakfı’nın çeşitli yardım kampanyaları devam ediyor. Bazı deprem bölgelerinde üç öğün sıcak yemek dağıtımımız, bazı bölgelerde arama kurtarma çalışmalarımız, bazı bölgeler de ise konaklama çalışmaları yapıyoruz. ZİVER Vakfı’nın bünyesinde bulunan iş makineleri, tırlar, bireysel gönüllülerimiz, aşcılarımız teyakkuz halinde bizler yaşadığımız bu deprem felaketini bir olarak, birlik olarak aşacağız. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı depremzedelerimize acil şifalar dilerim.” Açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com