Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Şubat 2023 268 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA YENİ KİRALIK DAİRE İLANLARI KALDIRILDI MI???

6 Şubat 2023 günü Kahraman Maraş Pazarcık ve Elbistan İlçeleri merkez üslü ardarda gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Deprem bölgesinden kurtulan vatandaşlar kendilerini daha güvenli hissedecekleri kentlere gitmenin telaşındalar.

Henüz arama çalışmaları bitmemişken, henüz enkaz kaldırmalar bile tamamlanmamışken Elazığ’da internet emlak sitelerindeki tüm yeni ev ilanlanları kaldırıldı.

İşim ilginç olan kısmı bu evlerin aynı anda ilandan kaldırılması.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz bazı vicdan sahibi emlakçılar, emlakçı ve ev sahiplerinin önümüzdeki günlerde talep fazlalığı oluşacağı için evleri daha fazla fiyata kiralamak için beklettikleri görüşündeler.

ŞİMDİ ELAZIĞ HALKINA SESLENİYORUZ….

DEPREMDE BİR ÇOK HAYIRSEVER EVİNİ ÜCRETSİZ OLARAK DEPREMZEDELERE AÇARKEN, YURDUN DÖRTBİR YANINDAN BU YÖNDE DESTEK MESAJLARI GELİRKEN, DEPREMDEN DOLAYI ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞAMIŞ ELAZIĞ HALKINA NE OLUYOR??

Biraz daha pahalıya vermek için evlerini ilanlardan çeken ev sahipleri. Acıyı paylaşımınız dilinizden yüreğinize inmiyor mu? İNSAF…

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com