Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Şubat 2023 203 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, DEPREMDEN ETKİLENEN ALACAKAYALILARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinden önemli ölçüde zarar gören Alacakaya Sularbaşı Mahallesi ile Aşağı ve Yukarı Çakmakkaya Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ vatandaşların taleplerini dinleyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Malatya ile Elazığ’daki ziyaretlerinin ardından Alacakaya ilçesinde temaslarda bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Milletvekili Demirbağ, depremlerden önemli ölçüde zarar gören Alacakaya Sularbaşı Mahallesi ile Aşağı ve Yukarı Çakmakkaya Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Aşağı Çakmakkaya Köyüne giden Demirbağ, vatandaşların taleplerini dinledi. Milletvekili Demirbağ daha sonra Yukarı Çakmakkaya Köyü’nde köy sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Milletvekili Zülfü Demirbağ son olarak, Sularbaşı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla da buluştu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “CENAB-I ALLAH MİLLETİMİZİ, HER TÜRLÜ AFETTEN MUHAFAZA EYLESİN İNŞALLAH”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Depremin ardından incelemelerimiz ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Alacakaya İlçemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Depremden önemli ölçüde etkilenen Sularbaşı Mahallemiz, Aşağı ve Yukarı Çakmakkaya Köylerimizdeki hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devlet olarak bütün kurumlarımızla, bütün birimlerimizle depremden etkilenen Milletimizin yanındayız. Alacakaya’daki hemşehrilerime, Elazığ’ımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah Milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin inşallah.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com