Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Şubat 2023 199 Görüntüleme

KILIÇDAROĞLU :”ACINIZ,ACIMIZDIR”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Malatya’da

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında incelemelerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya’da incelemelerde bulundu.

Malatya’daki depremzedelerle bir araya gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, asrın en büyük felaketiyle karşı karşıya kaldıklarını belirterek bu acının tarifsiz olduğunu kaydetti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Malatya’daki temaslarına CHP Milletvekilleri Gürsel Erol ile Polat Şaroğlu da eşlik etti.

KILIÇDAROĞLU: ACINIZ ACIMIZDIR

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremin 10 ili derinden etkilediğini kaydeden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu millet olarak bu acının üstesinden hep birlikte geleceklerini ifade etti. Depremzedelerin oldukça zor şartlar altında hayatlarını ikame ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com