Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Şubat 2023 212 Görüntüleme

HÜDA PAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN ELAZIĞ`DA DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin ve beraberindeki ekip Elazığ`da depremde enkaz altında kalarak yaralanan vatandaşları ziyaret etti ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Depremin ilk gününden itibaren depremin yaşandığı bölgelere ziyaretler gerçekleştiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin Elazığ`a gelerek enkazda yaralanan vatandaşları ziyaret etti ve vefat eden ailelere taziyerde bulundu. Şahin, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet ile birlikte, depremde yaralanan vatandaşları özel bir hastanede ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane yetkililerinden, yaralılar hakkında bilgi alan Başkan Şahin, buradan ayrılarak depremde hayatını kaybeden ve taziyelerine katıldı. Beraberindeki heyet ile birlikte taziyelere katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin taziye sahiplerine taziyelerini iletti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com