Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Şubat 2023 183 Görüntüleme

AKSUOĞLU: BU KARARIN ALINMASINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, Elazığ’ın “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” İlan edilmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Aksuoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Aksuoğlu yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş merkezli 9 saat ara ile meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Elazığ “genel hayata etkili afet bölgesi” ilan edilmiştir. Bu kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, Etso Başkanımıza, İl Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yaralılarımıza acil şifalar, halkımıza başsağlığı diliyoruz. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com