Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Şubat 2023 312 Görüntüleme

DEVA PARTISI’NDEN DEPREMZEDELER İÇİN ÇADIR ÇAĞRISI

ELAZIĞ DEPREMİ SONRASI DAĞITILAN ÇADIRLARIN İLGİLİ
KURULUŞLARA TESLİMİ ÇAĞRISI

DEVA Partisi Elazığ Il Başkanı Mehmet Kangal yaşanan Kahramanmaraş Depremi sonrası bölgede yasayan depremzedelerin barınma ihtiyacı için Elaziglılara çadır temini için çağrıda bulundu.

 

Elazığ depremi sonrasında AFAD ya da diğer kuruluşlar tarafından Elazığ’da dağıtılan ve halen elinde çadır bulunan vatandaşlarımızı , bu çadırları ilgili kuruluşlara ya da ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye davet eden Kangal konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız acı depremlerin ardından , bölgede oluşan yardım ihtiyaçları tüm vatandaşlarımızca büyük bir fedakarlıkla karşılanmış ve halen de karşılanmaya
devam etmektedir. Bu süreçte özellikle

Elazığlı hemşerilerimiz tarafından ilk günden itibaren
gösterilen olağanüstü yardım seferberliği gerçekten memleketimiz adına övünülesi bir durumdur.
Yapılan bu yardımların akabinde şu an itibariyle bölgeden tarafımıza ulaşan bilgilere göre en öncelikli olarak çadır ihtiyacının bulunduğu anlaşılmaktadır.

İşte bu noktada Elazığlı olarak bizlere yine büyük bir görev düşmektedir. 2020 depremi sonrasında AFAD ya da diğer kuruluşlar tarafından Elazığ’da dağıtılan ve halen elinde çadır bulunan vatandaşlarımızı , bu çadırları ilgili kuruluşlara ya da ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye davet ediyorum . Teslim edeceğimiz her çadırın , bu soğuk ve zor günlerde bir depremzede aileye yuva olacağı bilinciyle , yardımsever Elazığlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com