Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Şubat 2023 312 Görüntüleme

SICAK YEMEKLER DEPREMZEDELER İÇİN KAYNIYOR

 

SICAK YEMEKLER DEPREMZEDELER İÇİN KAYNIYOR
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi derinden etkileyen iki büyük deprem sonucu birçok insan evsiz veya evlerini terk etmek durumunda kaldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yurtların açılmasıyla da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde Yurtlar hazır hale getirilerek depremzede vatandaşlar ağırlanmaya başlandı.
Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdunda 1700’ü aşkın depremzedeyi ağırlayan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sabah, öğlen ve akşam yemeklerini de aksatmadan eksiksiz ve hijyen kurallarına tamamen uyarak dağıtıyor. Yemekhanede hizmet veren 23 personel ve 2 diyetisyen ile günlük olarak sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olarak hazırlayıp servis ediliyor. İşleticinin rehberlik ve denetimi yine il müdürlüğü nezdinde gerçekleştiriliyor.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ve depremin etkilediği çevre illerden gelen depremzedelerimizin beslenme ihtiyaçlarını giderme konusunda İl Müdürlüğümüz olarak gereken gayreti gösteriyoruz. Günlük olarak 3 öğünde de 1700 kişilik hazırlık söz konusu ve burada personellerimizin ve işleticilerimizin ciddi emekleri var, yeme içme zamanının dışında da hijyen açısından yemekhane temizliği yapılıyor. Büyük bir emek ve gayret var, misafirlerimizin depremzede olması ekstra hassasiyet istiyor bizler de kurum olarak tüm yoğunluğumuzu buraya aktarıyoruz. İnşallah bu zor süreci de hep birlikte atlatacağız” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com