Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Şubat 2023 262 Görüntüleme

ELAZIĞ GENÇLİK  GSİM KADIN PERSONELLERİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA PASTA SÜRPRİZİ

ELAZIĞ GENÇLİK
GSİM KADIN PERSONELLERİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA PASTA SÜRPRİZİ
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler birçok ilde yıkımlara ve can kaybına sebebiyet verdi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kadın personelleri depremzede çocuklar için mutfağa girerek çeşitli pastalar hazırladı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 6 Şubat tarihinden bugüne kadar tempolu ve büyük bir titizlikle depremzedelere iyi bir hizmet vermeye, tüm ihtiyaçlarını eksiksiz gidermeye ve en önemlisi deprem psikolojisini biran önce üzerinden atmalarını sağlamak için tüm gücüyle çalışıyor. Bugün ise kadın personeller mutfağa girerek depremzede çocuklar için hazırladıkları çeşitli pastaları Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdunda kalan depremzede çocuklara götürerek yüzlerinde tebessüm gözlerinde sevinç ışığını gördü.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilk andan beri depremzedelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdumuzda kalan depremzedelerimizin tüm ihtiyaçların büyük bir titizlikle eksiksiz gidermek için çalıştığımız gibi hem yetişkinlerin hem de çocukların psikolojilerini de düşünerek hareket ediyoruz. Kadın personellerimiz çocukların psikolojilerini düşünerek farklılık olması açısından mutfağa girerek çeşitli pastalar hazırladı ve yurttaki çocuklara yiyecekleri götürerek çocukların mutluluğuna şahit oldular” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com