Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Mart 2023 182 Görüntüleme

ELMÜTTER BAŞKANI AYAZ: BİR AYA KALMADAN TÜM İNŞAAT FAALİYETLERİ TEKRAR AÇILACAKTIR

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz 6 Şubat öncesi ruhsatı kesilen inşaatların durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Ayaz 6 Şubattan önce ruhsatı kesilen binalar için  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın  denetim yaptığını ve  genelge ‘ye göre bir ay içerisinde denetimlerini bitirip inşaat faaliyetlerini devam edileceğini ifade etti.

Ayaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ”Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz 06 Şubat öncesi ruhsatı kesilen inşaatlara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı denetim yapıyor genelge ‘ye göre bir ay içerisinde denetimlerini bitirip inşaat faaliyetlerini devam edilecek.  Bu esnada müteahhitlerimiz yapacakları inşaatların resmi işlemlerine devam ettirebilirler. Hazırlıklarına devam edebilirler bir aya kalkmadan tüm İnşaat faaliyetleri tekrar açılacaktır. Zarar gören konutlar, okullar, hastaneler, barajlar, yollar, fabrikalar ve alt yapıların yeniden inşa edilmesi ekonomiye ilave bir maliyet yükleyeceği açık, halkın da biraz sabır göstermesiyle bunların yapılması gerekecektir. ”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com