Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Mart 2023 318 Görüntüleme

AKIN: VİLLA DEĞİL, VATANDAŞA KONUT YAPILMALIDIR!

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın geçtiğimiz gün Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yaptığı Aşağıdemirtaş’ta 560 dönüm alanda 500 adet müstakil konut inşa edileceği yönündeki açıklamasına cevaben bir açıklama yaptı. Açıklamasında devlet arazisine yapılacak olan konut projesinin Elazığlıların faydalanabileceği bir proje olarak yapılması gerektiğini ifade eden Akın şunları söyledi:

”Malatya yolunda bulunan 600 dönümlük Üniversite arazisinin Elazığ Belediyesine devrinin ardından Belediye Başkanı Sayın Şerifoğulları’nın bu araziye 500 adet villa yapılacağını ifade etmesi yanlış bir adımdır. Bu araziye hemşehrilerimizin istifade edebileceği toplu konutlar yapılarak Elazığlı vatandaşlarımızın satın alabileceği güzel bir proje yapılmalıdır. Belediye bu şekilde de kendine gelir sağlayabilir. Koca devlet arazisi 500 kişiye tahsis edilemez !”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com