Ana Sayfa GÜNDEM 2 Mart 2023 453 Görüntüleme

DEVA PARTİSİNDEN KONTEYNER KENTTE YAŞAYAN DEPREMZEDELERE ZİYARET

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve Elazığ İl Teşkilatı merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinde evleri ağır hasar aldığı için konteyner kentlerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Depremden eşyalarını kurtaramayan vatandaşların zaruri ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kangal;

“Yaşadığımız büyük deprem felaketinde evleri ağır hasar alıp, konteyner kentlere sığınmak zorunda kalan Elazığlı vatandaşlarımızı Kırklar Mahallesi’nde bulunan geçici barınma merkezinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, durumları hakkında bilgi aldık.

Öncelikle devletimizin zor zamanlar için sunduğu bu barınma imkanından memnun olduklarını, ancak yaşam koşullarının daha iyi şartlara kavuşması için eksikliklerinin acilen giderilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Çoğu aile, eşyalarını alamadan konteynerlere yerleştiği için , kullanmaları zaruri olan temel eşya ihtiyaçlarının bir an önce temin edilerek , kalacakları bu süre zarfında mağdur olmadan yaşantılarına devam etmelidirler. Ayrıca daha yeni yerleşip eksikliklerin tamamlanmamış olması nedeni ile, yemek ihtiyaçlarını da tam anlamıyla karşılayamadıklarından , bir süre de olsa, bu depremzede vatandaşlarımıza yemek dağıtımının yapılması yerinde olacaktır.

Yetkili kurumlar , sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler olarak hep birlikte mağdur vatandaşlarımızla irtibat halinde olup , bu zorlu günlerinde onları yalnız bırakmadan , gücümüz yettiğince sorunlarını gidermek için çalışmalara devam edeceğiz. Deva Partisi olarak, depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor , her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatıyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com