Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Mart 2023 218 Görüntüleme

DEVA PARTISI KADIN ÇALISMALARI BAŞKANLIĞI, KONTEYNER KENTTE KADINLARLA BİRARAYA GELDİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konteyner kent ve Çarşamba pazarında kadınlarla bir araya geldi.

Deva Partisi kadın Çalışmaları Başkanlığı Yaptıkları ziyaretlerde hem kadınlar gününü kutlayıp, sorun ve taleplerini dinlediler.

DEVA Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanı Nihan YEŞİLGÜL ÇELİK Kahramanmaraş Merkezli yaşanan deprem afeti nedeniyle ilimize gelerek konteyner kentlerde kalan kadınlarınızı ziyaret ettik diyerek sözlerinde devam etti.

“DEVA Partili kadınları olarak kahramanmaraş Merkezli deprem afetinde ilimzde konteynır kentlere yerleşen kadınlarımızı ve çarşamba pazarında pazar alış veriş kadinlarımızı ziyaret ettik. Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak talep ve sorunlarını dinledik. Ayrıca deprem affetini yaşamış ilimizde konteyner kentlere yerleşmiş olan kadınlarımızın acılarını paylaştık acıları büyük yaşadıkları deprem felatenını hala atlatamadıklarını dile getirdiler. Bu vesile ile deprem affetin de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Kadınlarımız’dan gördüğümüz yoğun ilgi ve misafirperverlik nedeniyle bir kez daha kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com