Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Mart 2023 616 Görüntüleme

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KARACADAĞ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Mehmet Karacadağ, gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Mehmet Karacadağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, Bu kapsamda irtibat bürosunda düzenlenen toplantı da gençlerle ağırladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, gençlerin sorun ve taleplerini dinledi.

KARACADAĞ: “BAŞARI HER ZAMAN MÜCADELENİN ARKASINDAN GELEN GÜÇTÜR”

Mücadele etmenin önemine değinen AK Parti Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Mehmet Karacadağ, Gençlerden siyaset yapmayı öğrenmelerini istedi. Karacadağ, “Mücadele edeceğiz ve emek vereceğiz. Emin olun başarı her zaman mücadelenin arkasından gelen bir güçtür. Ben bugüne kadar yaptığım bütün çalışmalarda bunu gördüm ben Elazığ gençlerinden de bunu istiyorum. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda hiçbir şekilde geri adım atmadık. Benim Elazığ gençlerinden istediğim siyaset kırk yaşından sonra başlamaz elli yaşından sonra başlamaz, siyaset 18 yaşından sonra başlar ve biz bu siyaseti bugün öğrenmemiz gerekiyor. Bugün hep beraber bu siyaseti öğreneceğiz” dedi.

KARACADAĞ: “GENÇLER! BU BSYRAĞIN, BU RÜZGARIN NEREYE GİDECEĞİNİ BELİRLEYECEK TEK KİTLE SİZSİNİZ”

Seçimde gençlerin önemli olduğunu anımsatan Karacadağ, gençlere haksızlığa boyun eğmemeleri gerektiğini söyledi. Karacadağ, “Seçim maratonuna girdik. Seçimde öncelikli olan gençler. Gençler bu çizginin bu bayrağın, bu rüzgarın nereye gideceğini belirleyecek tek kitle sizlersiniz. Belki bugüne kadar sizinle böyle oturup sohbet etmedi belki de bu fikirlerini bu kadar açık beyan edemediler ama bu saatten sonra yapmamız gerekiyor. Benim sizden istediğim tek şey vatanınızı, milletinizi, memleketinizi ve bayrağınızı düşünüyorsanız hiçbir zaman hiçbir haksızlığa boyun eğmeyin ve gerçekten bunun için mücadele edin. Biz ciddi manada mücadele edeceğiz. Sizden tek istirhamım gençler bu çizginin yolunu değiştirecekler. Bugün kullanılacak oyların yüzde 25’ini belirleyen nokta gençlerde. Bugün siz gençler hangi noktaya çevirirseniz yol bizi o noktaya götürecek. Biz başta vatanımız, milletimiz, bayrağımız sonra memleketimiz bugüne kadar Elazığ’ın çizgisi değişmemişse bu hata bizim hatamız. Beraber bunun tartışmasını yapacağız, beraber bunun çabasını vereceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com