Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 15 Mart 2023 825 Görüntüleme

GENÇLİK MERKEZİ KÜÇÜK KALPLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

GENÇLİK MERKEZİ KÜÇÜK KALPLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Elazığ Gençlik Merkezi liderleri İzzetpaşa Öğrenci Yurdunda kalan depremzede çocukları yalnız bırakmayarak etkinlikler yapıyor.
Gençlik Merkezi liderleri , sosyal uyum ekibi ve gönüllüleri bir araya gelerek GSB Yurtlarında kalan çocuklarla hergün başka bir aktivite yaparak çocuları bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Bu seferde İzzetpaşa Öğrenci Yurdunda kalan çocuklarla sinema günü düzenleyen Gençlik Merkezi çalışanları hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gençlik Merkezi çalışanlarımız bir araya gelerek hergün çeşitli aktiviteler yapıyor çocukların gönlü feth edip moral veriyor. Bu seferde sinema günü programı düzenleyerek çocuklarla kaliteli vakitler geçiren çalışanlarımız bu ince düşünceleri ile adeta kalpleri ısıtıyor. Programda emeği geçen tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederek tebrik ediyoruz ” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com