Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 303 Görüntüleme

CHP İL BAŞKANI DURAN: ANKARA ORTAOKULU’NUN TEMEL ATMA TÖRENİNE TÜM ELAZIĞLILAR DAVETLİDİR

CHP Elazığ  İl Başkanı Av.  Coşkun Çağlar Duran, 23 Mart tarihinde Yıldızbağları Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Ankara Ortaokulu’nun temel atma törenine tüm Elazığlıları davet etti.

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri kente 3 okul yapma kararı almıştı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye’sinin yapımını üstlendiği Ankara Ortaokulu ismini alacak olan okulun temel atma törenine katılmak üzere 22 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gelecek.
CHP Elazığ İl Başkanı Duran, 23 Mart’ta gerçekleşecek olan Ankara Ortaokulu’nun temel atma törenine tüm Elazığlıları davet ederek şunları söyledi:

”Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran, “Mart’ın 23’ünde ABB’nin yaptıracağı okulun temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bu bağlamda törene ABB Başkanımız sayın Mansur Yavaş’ta Elazığ’a gelerek temel atma törenine bizzat katılacak. Ben bütün hemşehrilerimi ayın 23’ünde Yıldızbağları’nda temel atma törenini yapacağımız Ankara Ortaokulu’nun Temel Atma Törenine herkesi davet ediyorum. Bütün siyasi partilerin belediye meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu durum siyaset üstü bir durum. Hiçbir siyasi görüş düşünmeden hep birlikte sahiplenmemiz lazım ben bütün hemşehrilerimi bekliyorum”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com