Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 513 Görüntüleme

İŞ İNSANI RAMAZAN ERGİNÖZ: ”CUMHURBAŞKANIMIZIN TÜRKİYE YÜZYILI İDEALİNDE YOL ARKADAŞI OLMAK İÇİN BURADAYIM”

İŞ İNSANI RAMAZAN ERGİNÖZ, AK PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Elazığlı İş İnsanı Ramazan Erginöz AK Parti Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığında resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Elazığlı başarılı iş insanı Erginöz başvurusu sonrasında bir açıklama yaptı. Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı hedefine vurgu yapan Erginöz: ”Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı İdealine katkı sunmak, onun yol arkadaşı ve dava arkadaşı olmak istiyorum. ” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Erginöz konuşmasına 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde hayatını kaybedenleri anarak başladı.  Evli ve iki çocuk babası olan Erginöz,  20 yıldan fazla bir süredir inşaat sektöründe başarılı işlere imza atmış olan Erginöz konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim. Ne yazık ki  hiç ummadığımız bir şey olunca acılarımız gerçekten çok büyük oluyor. Bunu unutmak mümkün değil. Rabbim bir daha ülkemize, illerimize böyle felaketler yaşatmasın inşallah. Bu acı hepimizin acısıdır. Bugün burada toplantımızın amacını açıklamadan önce, kısaca sizlere kendimi tanıtmak istiyorum. Eğitim hayatımı Palu’da tamamladım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2000’li yıllardan bugüne kadar başarı ile sürdürdüğüm müteahhitlik mesleği çerçevesinde faaliyet göstererek şehrimin ve ülkemin ekonomisine istihdamına katkıda sunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüz Yılı idealine katkı sunmak, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı ve dava arkadaşı olmak, şehrime siyasi alanda hizmet etmek için buradayım. AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımıza ve tüm kadrolarına inanıyorum güveniyorum. Şehrime hizmet edeceğime yürekten inanıyorum. Bu nedenle bu gün halkımızın huzurunda AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da: ”Aday adayı Ramazan Erginöz kardeşimize çıktığı bu yolda rabbim yolunu, bahtını açık etsin. Her geçen gün aday adaylarımız ve katılımlarımızla birlikte her geçen gün daha da büyüyoruz. 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu seçime gece gündüz demeden aday adaylarımızla ve daha sonra da adaylarımızla birlikte devam edeceğiz. Rabbim mahçup etmesin.” dedi.

 

d

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com