Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 440 Görüntüleme

PROF. DR. MEHMET ÇAVAŞ,YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Prof.Dr. Mehmet Çavaş, resmi müracaatını yaptı.

Yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinden Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Mehmet Çavaş, il başkanlığına giderek, resmi müracaatını yaptı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı olan Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Türkiye’nin ve Elazığ’ın sorunlarının milli görüş politikaları ile çözüleceğine inandığı için aday adayı olduğunu söyleyerek: “Hem ülkemizin hem de ilimizin dahili ve harici problemlerinin Genel Başkanımı Sayın Dr. Fatih Erbakan beyin liderliğindeki partimizin ortaya koyduğu milli ve manevi değerleri esas alan milli görüş politikaları ile çözüleceğine olan inancım tamdır. Bu nedenle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisinde Elazığ milletvekili aday adayı olarak bugün huzurunuzda açıklıyorum. Bu sürecin ülkemize milletimize, ilimize, partimize, bizlere hayırlı olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Ötekileştiren değil kucaklayan, ayrıştıran değil birleştiren, şahsi menfaatlerini değil millete hizmeti gaye edinen dürüst, ilkeli, şeffaf bir siyasi anlayış ile ülkemize ve Elazığ’a hizmet etmek için siz değerli hemşehirlerimin duasını ve desteğini bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com