Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 18 Mart 2023 339 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” MESAJI

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Ecdadımızın vatan ve millet şuuruyla yazdığı şanlı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti: “18 Mart, ecdadımızın tüm imkânsızlıklara rağmen yedi düvele karşı vatan ve millet şuuruyla yazdığı destanın adıdır.18 Mart, aziz milletimizin hürriyet ve istikbali için verdiği var oluş mücadelesini tarihe altın harflerle yazdığı tarihtir. Bizler ecdadımızdan miras olan bu kutlu Çanakkale ruhunu ilelebet yaşatmaya devam edecek, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve müreffeh yarınlar inşa edeceğiz.
Bu düşüncelerle ecdadımızın vatan ve millet şuuruyla yazdığı şanlı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com