Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Mart 2023 287 Görüntüleme

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF.DR. BİLAL ÇOBAN, MHP TEŞKİLATI VE PARTİLİLERLE BULUŞTU

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP İl Binasında partililerle bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olan Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP İl binasında parti teşkilatı ve partililerle buluştu.

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, 2023 seçimlerine vurgu yaparak, Elazığ’a ve Türkiye’ye daha iyi hizmet edebilmek adına milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek: “2023’ün önemini şehirden daha elzem gördüğümüz için bize görev düştüğünü varsayarak bu göreve talip oldum. MHP’den milletvekili adaylık başvurusunda bulundum. Bugünde il başkanlığına geldim bu adaylık başvurusunu resmileştirmek için sizlerin huzurundayız. Bizim yönetebilmek gibi bir sorunumuz yok. biz 1000 yıldır bu ülkeyi yönetiyoruz, iktidar olduğumuzda da, her zaman muktedir olduğumuzda da bu şehrin bu ülkenin, dünyanın bütün değişen ideolojilerine karşı MHP her zaman düzgün çizgiyle bu ülkenin menfaatlerine önce ülkem sonra milletim ve arkasından partim ve ben diyen liderimizin eşliğinde yöneterek geldik. 2023’ten sonra bizlere inanın güvenin. Buhranlar ve sıkıntılar geçecek. Biz bu iradenin Elazığ’daki temsilcisi olmak istiyorum ben bu konuda sizden irade isteyeceğim. Bu şehir ve ülke çok yaşadı bunu “elim kırılaydı nerden oy verdim” diyen insanların bu söylemi sona erer. Allah’a şükürler olsun vekaleti en iyi şekilde yürüten insanlar var dersiniz. Biz bu işi en iyi şekilde yapabiliriz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com