Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Mart 2023 477 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL: SİYASETE GÜVENİN AZALDIĞI BU DÖNEMDE, DEVA KADROLARI MİLLETİMİZİN UMUDU OLACAKTIR

Milletvekilliği aday adaylığı başvuru sürecinin hız kazandığı şu günlerde DEVA Partisi Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurularında da bir yoğunluk yaşanıyor. Yapılan her adaylık başvurusunda aday adaylarının yanında olan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, DEVA Partisinin siyasette kaybolan güven ortamında vatandaşlar için bir umut olduğunu söyledi. Kangal aday adayları başvurularına ilişkin yapTığı açıklamada şunları söyledi:

”Bugüne kadar soluksuz bir şekilde çalışmalarına devam eden DEVA Partisi, güçlü kadroları ile sahneye çıktığı ilk tarihten itibaren ve  şu an itibariyle de, demokrasinin bayramı olan seçim arefesinde, tüm Türkiye’de olduğu gibi, ilimizde de yüksek bir teveccüh ile aday adayı başvurularını almaya devam etmektedir. Siyasetçiye ve siyasete olan güvenin azaldığı bir ortamda sahneye çıkan DEVA kadroları milletimizin umudu olarak güçlü bir şekilde seçimlere hazırdır. üç yıldır vermiş olduğumuz mücadelemizi taçlandıracak olan, aday adayı arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KYK YURDUNDA YAŞANAN DEHŞET !

KYK YURDUNDA YAŞANAN DEHŞET !

Tema Tasarım | Osgaka.com