Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Mart 2023 369 Görüntüleme

ELAZIĞ’IN YUNUS’U MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç, resmi müracaatını yapmak üzere MHP Elazığ İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Yunus Genç, İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

MHP Elazığ Milletvekili Aday adayı Yunus Genç, hayatı boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi hizmete çevirebilmek amacıyla aday adayı olduğunu açıkladı. Genç, “Kıymetli Elazığlı hemşehrilerimizin yoğun talep ve teveccühlerinden aldığım güç, hayatım, davam, hizmetin ve iş deneyimlerim süresinde edindiğim sayısız tecrübeyi hemşehrilerime hizmet noktasında kullanıp memleketim ve milletim adına bu zor dönemde sorumluluk almak düşüncesiyle mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğumu huzurlarınız da beyan ediyorum. Aday adayı olmamda en büyük etken aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmeyi halkımızın tüm fertlerinin her daim ulaşabileceği memleketimizin sorunlarını her platformda savunabilecek derdi Elazığ olan ki biz derdimizi çok seviyoruz, Elazığ’ı çok seviyoruz ve özellikle gençlerimize ışık olacak bir profil sergileyerek şehrimize ve gençlerimize huzurlu yarınlar hazırlamak gayretini göstermektir” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com