Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Mart 2023 1349 Görüntüleme

İYİ PARTİ ADAY ADAYI İRFAN SÖNMEZ’DEN ÇAĞRI: ”FARKLARIMIZ OLACAKTIR, ANCAK HİÇ BİR FARKLILIK BİZİ HASIMLAŞTIRMAMALIDIR.”

Değerli dostlar,
Siyaset yapanın dostları da yandaşları da olur. Bu normaldir, normal olmayan siyasi farklardan dolayı düşmanlık üretmektir. Bütün partiler ve onlara oy verenler bu ülkenin insanlarıdır. Farklarımız olacaktır, ancak hiç bir farklılık bizi hasımlaştırmamalıdır. Siyaset bir hak batıl mücadelesi değil, farklı siyaset ve kadroların mücadelesidir.
Elazığ hep siyasetçilerinden seçtiklerinden şikayetçi oldu. Demek ki tercihlerimizi doğru yapamıyoruz. O zaman doğru olan tercihlerimizi gözden geçirmektir. Hayat rehberimiz olan Kuran emaneti ehline vermemizi emreder. Partilinize, hemşehrinize, akrabanıza, kandaşınıza değil, ehline… tek seçim kriterimiz bu olmalı. Bu olmadığı için kendi elimizle siyaseti değersizleştiriyoruz. Temsil kabiliyeti yüksek olanları seçmiyoruz. Dilsizleri milletvekili yapıyoruz.
Bütün bunları şunun için yazıyorum: İYİ partiden aday adayı oldum. Gittiğim her yerde kimi destekleyelim diyenlere ehil olanları dedim. Şimdi de aynısını söylüyorum Ahmet, Mehmet, İrfan değil, emaneti ehil olanlara verin emin olun bu ülkenin başka bir çıkış yolu yoktur. Ya ehil olanları seçecek yahut kriz ve kaosların pençesinde kıvranıp duracağız… Dilerim bu seçimde akıl ve basiret galip gelir, Hakkı küçük taassuplara feda etmeyiz…
İRFAN SÖNMEZ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com